Mitä kryptovaluutoilla kuten Bitcoineilla voi ostaa?

Mietitkö, miten käyttää Bitcoinia verkossa tuotteiden ja palveluiden ostamiseen? Kryptovaluuttoja hyväksyviä verkkokauppiaita on nyt satoja, ja ne kattavat kaiken videopeleistä ja kelloista asuntoihin, taideteoksiin ja älytelevisioihin.

Älypuhelimet

Älypuhelinmarkkinat kasvavat edelleen vuosi vuodelta, ja Samsung ja Apple hallitsevat tätä tilaa. Mietitkö, miten käyttää kryptoa uusimpaan älypuhelinlaitteeseen? Crypto Emporium on tässä hyvä vaihtoehto, sillä verkkokauppa tarjoaa uusimman Samsung Galaxy Z Fold 256 GB:n puhelimen hintaan 2 086 dollaria.

Alusta tarjoaa myös Apple iPhone 12 Pro Max Unlocked -puhelimen hintaan 1466 dollaria. Tämä on tilapäisesti alennettu 1526 dollarista. Tarjolla on kymmeniä muitakin Samsungin ja iPhonen malleja kaikille budjeteille. Tämä muiden valmistajien, kuten Xiaomin, Huawein ja Googlen, lisäksi. Esimerkiksi Google Pixel 4A Unlocked 128 GB on ostettavissa vain 491 dollarilla, kun se maksoi aiemmin 570 dollaria.

Kellot

Kellot ovat toinen suosittu tuote ihmisten keskuudessa, jotka tutkivat, mitä voit ostaa Bitcoinilla. Itse asiassa luksuskellomarkkinoiden odotetaan olevan yli 33 miljardin dollarin arvoiset vuoteen 2026 mennessä, mikä vastaa 3,9 prosentin vuotuista kasvuvauhtia. Olipa kyseessä sitten ylellinen Rolex tai lähtötason Tag Heuer – paras paikka markkinapaikka on jälleen kerran Crypto Emporium.

Krypto-keskeisellä jälleenmyyjällä on jotain jokaiseen budjettiin sopivaa. Ultra-luksus keräilijät löytävät Richard Mille RM11-03 Black Carbon yli $610,000. Sitten on Patek Phillippe Grand Complications Perpetual Blue Dial hieman yli 500 000 dollaria. Ne, jotka haluavat ostaa kellon Bitcoinin kanssa alle 10 000 dollarilla, löytävät Hublot Classic Fusion Chronograph Titanium 42mm hintaan 9 750 dollaria.

Kiinteistöt

Pitkän aikavälin kryptosijoitusten lisäksi monet sijoittajat pyrkivät rakentamaan salkun kiinteistöistä. Ratkaisevaa on, että nyt on mahdollista sijoittaa kiinteistöihin Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla. Prosessi toimii pitkälti samalla tavalla kuin kiinteistön ostaminen perinteisessä mielessä; mutta kryptolla fiatin sijaan. Huomasimme, että Crypto Emporium listaa valtavan valikoiman asuntoja, osakehuoneistoja, taloja, huviloita ja jopa tontteja.

Ei vain Euroopasta, vaan myös Yhdysvalloista, Kanadasta, Kaakkois-Aasiasta, Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Mikä parasta, tarjolla on kiinteistöluetteloita kaikille budjeteille. Esimerkiksi ne, jotka haluavat päästä ensimmäistä kertaa kiinteistötikkaille, voisivat harkita 1 makuuhuoneen huvilaa Gili Menossa, Balilla. Tämä on ylellinen kiinteistö, jossa on oma uima-allas ja pääsy monimutkaisiin tiloihin. Vaihtoehtoisesti Crypto Emporium listaa myös 2 makuuhuoneen talon Liverpoolissa, Isossa-Britanniassa. Tämä on listattu hieman yli 97 000 dollarin hintaan, ja se on hiljattain kunnostettu.

Mietitkö, miten käyttää Bitcoinia ultraluksus-kiinteistöihin tai kryptokiinteistöihin? Crypto Emporium on myös sinut katettu. Alusta listaa esimerkiksi 5 makuuhuoneen talon Cumbriassa, Englannissa. Alun perin 1930-luvulla rakennettu ylellinen kiinteistö sijaitsee ihanteellisella paikalla Coniston Old Manin ja Langdalesin äärellä Lake Districtissä. Ne, joilla on vielä suurempi budjetti, löytävät kymmenien miljoonien dollarien kiinteistösijoituksia.

Autot

Kun kysytään kysymystä – miten voit ostaa auton Bitcoinilla? Crypto Emporium on sinulle katettu. Tämä nopeuttaa ostomenettelyä, sillä useat autokauppiaat aloittavat jakeluprosessin heti, kun kryptomaksu on vastaanotettu. Crypto Emporiumissa ei ole ainoastaan valtava valikoima autoja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin, vaan myös moottoripyöriä, kuorma-autoja ja pakettiautoja.

Alusta listaa esimerkiksi Tesla Model 3 Standard Range -mallin, jonka hinta on hieman yli 47 000 dollaria, alennettuna 50 000 dollarista. Halutumpi Tesla Model X 100D on saatavilla 95 000 dollarilla. Budjettitietoisemmat ostajat voisivat harkita Citroen C11 VTI Hatchbackia, joka on saatavilla 14 200 dollarilla. Crypto Emporium listaa myös superautoja ultra-luksusryhmään kuuluville.

Voit siis ostaa BTC:llä Lamborghinin, Ferrarin, Rolls-Roycen, McLarren ja Bugattin lisäksi myös muita autoja. Mitä tulee pakettiautoihin ja kuorma-autoihin, Crypto Emporium listaa Mercedes-Benzin, Fordin, Bowlusin ja Ivecon suosittuja merkkejä. Mukana on myös vuoden 2014 Mercedes-Benz G63 AMG G-luokka, joka on listattu hieman yli 95 000 dollarin hintaan. Jos haluat lisätietoja auton ostamisesta kryptolla, tutustu Crypto Emporiumiin alla olevan linkin kautta.

Mitä ostaa bitcoinilla

Pelikonsolit ja kannettavat tietokoneet

Videopelejä pelaavien ihmisten määrä kasvoi valtavasti sen jälkeen, kun COVID julistettiin pandemiaksi. Pelkästään Yhdysvalloissa esimerkiksi markkinoille tulevien uusien pelaajien määrä on kasvanut 46 prosenttia. Kun tutkitaan, miten kryptovaluuttaa voi käyttää, toinen vaihtoehto on ostaa videopelikonsoleita. Crypto Emporiumista PlayStation 5 Digital Edition -konsolin voi ostaa vain 967 dollarilla.

Disc Edition on hieman kalliimpi, 1139 dollaria, mutta sitä on hiljattain alennettu 1250 dollarista. Xboxia suosivat löytävät Microsoft Series X -konsolin vain 877 dollarilla. Myös vanhempia malleja on saatavana pienellä budjetilla oleville. Esimerkiksi Sonyn PlayStation 4 -konsolin voi ostaa vain 420 dollarilla. Nintendo Switches on myös saatavilla vain 559 dollarilla. Crypto Emporium listaa myös yksittäisiä pelejä, joista Call of Duty: Black Ops: Cold War on saatavilla 138 dollarilla.

Vaihtoehtoisesti Crypto Emporiumin kautta ostajat voivat ostaa huippuluokan pelikannettavia tietokoneita kryptolla. Esimerkiksi ALIENWARE AREA-51M R2 17,3″ -pelikannettava on saatavilla hieman yli 4800 dollarilla. Vaikka tämä on kallis, sitä pidetään alan parhaana pelikannettavana. Muita saatavilla olevia pelikannettavien merkkejä ovat Acer, Asus, MSI ja Razer.

Ylelliset vaatteet ja laukut

Toinen vaihtoehto, kun tutkitaan, mitä ostaa Bitcoinilla, on ylelliset vaatteet. Miehet löytävät esimerkiksi Lacosten ja Ralph Laurenin muodollisia paitoja ja pooloja Crypto Emporiumista. Muita suosittuja merkkejä miesten vaatteiden osastolla ovat Hugo Boss, Gucci, Neil Barrett ja True Religion. Miesten saatavilla on myös aktiivivaatteita, t-paitoja, huppareita ja takkeja.

Crypto Emporium tarjoaa myös laajan valikoiman naisten vaatemerkkejä. Tämä kattaa topit, paidat, takit, takit, takit, farkut, mekot ja hameet. Kysytyimpiä merkkimerkkejä ovat muun muassa Burberry, Prada, Alexander McQueen, Versace ja Balmain.

Lisäksi Crypto Emporium listaa luksuslaukkuja. Gucci Ophidia Small GG Tote Bag on ostettavissa hieman yli 2 000 dollarilla. Alexander McQueen Skull Leather Minibagin voi ostaa vain 1265 dollarilla.

Kannettavat tietokoneet

Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla voi ostaa myös kannettavia tietokoneita. Jälleen kerran Crypto Emporiumilla on jotain jokaiseen budjettiin sopivaa. Esimerkiksi Asus VivoBook 15 Core i3 4GB 256GB 15,6″ Windows-kannettava tietokone on saatavilla 754 dollarilla. Kun taas Lenovo V15 Core i3-1005G1 8GB 256GB SSD 15.6″ kannettavan tietokoneen voi ostaa 840 dollarilla. Applen tuotteita suosivat voivat ostaa MacBook Air 13,3″ M1 (2020) – 256 GB SSD -mallin vain 1475 dollarilla. Saatavilla on myös kalliimpia Applen kannettavia tietokoneita.

Esimerkiksi MacBook Air 13″ M1 (2020) – 16 Gt RAM – 2 TtB SSD on listattu 2 695 dollarin hintaan. Kannettavien tietokoneiden lisäksi Crypto Emporium listaa myös pöytäkoneita. Mukana on Acerin, Asuksen, Dellin, HP:n, Lenovon ja Microsoftin malleja. Alusta listaa myös erilaisia näyttöjä, tulostimia, skannereita ja muita tarvikkeita. Viimeksi mainittuihin kuuluvat myös näppäimistöt ja hiiret.

Kamerat

Haluatko aloittaa valokuvauksen ja mietit, mitä voit ostaa Bitcoinilla? Löysimme Crypto Emporiumista valtavan valikoiman merkkikameroita kilpailukykyiseen hintaan. Alusta listaa esimerkiksi Canonin ja Nikonin DSLR-kamerat. Yksi suosituimmista malleista on Canon EOS 6D Mark II -digitaalinen järjestelmäkamera, joka on saatavilla hieman alle 1 500 dollarilla. Saatavilla on myös Nikon D7500, joka on listattu hintaan 1 195 dollaria. Saatavilla on myös peilittömiä kameroita, joiden merkkejä ovat Panasonic, Olympus ja Fujifilm.

Yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista on Canon EOS R5 Digital Full Frame Mirrorless Camera, jonka hinta on 4792 dollaria. Crypto Emporium listaa myös kompakte digitaalisia, pikakuvaus-, video- ja toimintakameroita. Tämän lisäksi tarjolla on valaistus- ja studiotuotteita niille, jotka etsivät ammattimaista asetelmaa. Myös yksittäisiä objektiiveja on mahdollista ostaa. Esimerkiksi Canon TS-E 90mm f/2.8 -objektiivi on Crypto Emporiumin listalla hieman yli 1700 dollarin hintaan.

Kotiteatterituotteet

Crypto Emporiumin kautta ostajat voivat ostaa myös kotiteatterituotteita. Se listaa esimerkiksi kymmeniä älytelevisioita, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Alemmassa päässä tähän kuuluu Samsung 49″ Q80T QLED 4K HDR Smart TV hintaan 1 420 dollaria. Hieman suuremman näytön kokoinen sama malli, mutta 55-tuumaisena, maksaa 1 590 dollaria. Toinen vaihtoehto on LG C1 55″ 4K Smart OLED -televisio LG C1 55″. Tämä maksaa vajaat 2 700 dollaria, ja sitä pidetään yhtenä markkinoiden parhaista OLED-malleista.

Tämän sanottuasi Crypto Emporium listaa myös Samsungin 85″ QN900A Neo QLED 8K HDR Smart TV:n, jos haluat täydellisen kotiteatterikokemuksen. Vaikka tämä maksaa vähittäismyynnissä yli 17 000 dollaria, sen 8K-kuvanlaatu on vertaansa vailla. Älytelevisioiden lisäksi Crypto Emporium myy myös soundbareita. Tämä täydentää katselukokemusta erittäin laadukkailla äänijärjestelmillä. Alusta listaa myös Blu-ray-soittimia, projektoreita ja lisävarusteita, kuten HDMI-kaapeleita.

Maalaukset

Kuvataide on toinen voimakkaasti kasvava markkina-alue, johon voi nyt päästä käsiksi Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla. Kuten monet muutkin tähän mennessä käsittelemämme hanketyypit, maalauksia voi ostaa eri hintatasoilla. Esimerkiksi Crypto Emporiumissa lähtötason taidekokoelmat ovat alle 1000 dollaria.

Carolyn Letvinin Sheeple #4, 2021 on saatavilla 750 dollarilla ja Anto Lau Emma Watson, 2020 780 dollarilla. Keräilijät, joilla on suurempi budjetti, voivat harkita Jonas Fischin Strange Cocktails -teosta, joka on listattu 2650 dollariin. Sitten on Robert Marsin Baby Center Stage. Se on listattu 15 000 dollariin, ja sen mukana tulee aitoustodistus.

Ratkaisevaa on, että Crypto Emporium tarjoaa joitakin käteviä suodattimia, joiden avulla kuvataiteen aloittelijat voivat tutustua ensimmäiseen maalaukseensa. Ei vain taiteilijan, vaan myös taideteoksen teeman mukaan – kuten nykytaide, pop art, realismi ja katu.

Äänituotteet

Oletko kiinnostunut äänituotteista ja mietit, mitä voit ostaa Bitcoinilla? Jos haluat parhaan mahdollisen äänikokemuksen, harkitse yhtä monista Crypto Emporiumin tarjoamista kaiutinjärjestelmistä. Ne, joilla ei ole budjettia, löytävät todennäköisesti Wharfedale Elysian 4 Floorstanding Speakers Pairin kiinnostavaksi.

Vaihtoehtoisesti toinen huippuluokan tuote on Klipsch Heresy IV Tower Speakers Pair, jonka vähittäismyyntihinta on hieman yli 5 200 dollaria. Laadukkaita kaiuttimia on myös alle 1 000 dollarilla. Näitä ovat DALI Oberon 5 Floorstanding Speakers Pair ja Wharfedale Diamond 12.3 Floorstanding Speakers Pair, joiden hinnat ovat 995 ja 983 dollaria.

Lisäksi Crypto Emporium on myös luksuskuulokkeiden ostopaikka. Paras tuote tässä kategoriassa on Focal Stellia Closed Back Wired Headphones, hintaan 4 130 dollaria. Vastaavasti Sennheiser HD 820 -kuulokkeita pidetään myös huippuluokan kuulokkeina, joiden vähittäismyyntihinta on hieman alle 3 000 dollaria. Saatavilla on myös budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi JBL Club 700BT -kuulokkeet maksavat Crypto Emporiumissa vain 175 dollaria.

Kryptokaivostoiminnan mahdollistavat alustat

Kryptokaivostoiminta voi olla kannattavaa liiketoimintaa, varsinkin kun on saatu aikaan oikea asetelma. Vaikka se ei olekaan halpaa, maailman edistyneimpien louhintalaitteistojen saatavuus on ratkaisevan tärkeää. Tässä kohtaa Crypto Emporium tulee kuvaan mukaan. Alusta ei ainoastaan tue tuotteita Bitcoin-louhintaa varten, vaan myös muita konsensusmekanismeja.

Sen kehittynein tuote on esimerkiksi Innosilicon A11 Pro 2000 Mh/s, jolla on kapasiteettia louhia Ethereumia ja muita ERC-20-tokeneita. Se maksaa vähittäismyynnissä 30 000 dollaria, mutta se päihittää kaikki muut markkinoilla olevat louhintalaitteistot. Bitcoinia louhimaan haluavat voivat harkita Bitmain Miner Antminer S19 Pro 110TH/s. Tämä maksaa 14 5000 dollaria Crypto Emporiumissa.

Lisäksi Crypto Emporium tarjoaa myös edullisempia louhinta-asetelmia, jotka voivat sopia matalan kapasiteetin kryptovaluutoille. Esimerkiksi Elsan, AMD:n ja MSI:n kaltaisten GPU-louhintalaitteita voi ostaa alle 4000 dollarilla. Pian Crypto Emporium listaa myös kokonaisia louhintalaitteita.

Kryptotavarat

Toinen vaihtoehto, kun tutkitaan, kuka hyväksyy Bitcoinin, on ostaa kryptotavaraa. Esimerkiksi Crypto Emporium listaa hiilikuituun kaiverretun avaimenperän, jossa on Bitcoin-logo. Tämä maksaa vain 50 dollaria. Lisäksi alusta tarjoaa Bitcoin-vesipulloa, mukeja ja jopa COVID-19-naamaria.

Jos haluat lopullisen kryptotuotteen, harkitse Burberryn ”Bitcoin” Palladium-pinnoitettuja kalvosinnappeja. Ne maksavat vähittäismyyntihintaan 520 dollaria Crypto Emporiumilla, ja niiden mukana tulee alkuperäinen laatikko ja paperit. Toinen Crypto Emporiumin tarjoama hieno tuote on fyysinen kortti, jossa on lompakon osoitteen QR-koodi. Tämä on saatavilla Bitcoinille, Ethereumille ja Dogecoinille.

Bitcoin - ostaa

Urheilu ja vapaa-aika

Törmäsimme Crypto Emporiumissa myös erilaisiin urheilu- ja vapaa-ajan tuotteisiin, jotka saattavat kiinnostaa aktiivisia ihmisiä. Alustalla on esimerkiksi listattu Awake RÄVIK 3 -sähköinen surffilauta, jonka huippunopeus on 57 km/h. Lisäksi se kulkee 0-50 km/h vain neljässä sekunnissa, ja latausaika on vain tunti ja 20 minuuttia. 18 000 dollarin hintaan tämä on yksi markkinoiden parhaista sähköisistä surffilaudoista.

Crypto Emporium tarjoaa myös huippuluokan kanootin, jossa on pumppujärjestelmä. Kyseessä on Intex Explorer K2 -malli, joka maksaa 310 dollaria. Tämän kanoottiveneen mitat ovat valtavat, 10 jalkaa x 3 jalkaa x 3 jalkaa, ja sen maksimikapasiteetti on 400 kiloa. Lisäksi Crypto Emporium tarjoaa myös valikoiman ylellisiä vesiskoottereita.

Keräilyesineet

Keräilyesineet ja erityisesti keräilykortit toimivat valtavilla miljardien dollarien markkinoilla. Crypto Emporium tuli hiljattain markkinoille, ja korttien keräilijät voivat ostaa joitakin harvinaisimmista saatavilla olevista tuotteista. Näihin kuuluu uusi ja sinetöity vuoden 1999 Pokémon Base Unlimited Booster Box (36 pakettia), jonka hinta on yli 88 000 dollaria. Vaikka tämä saattaa kuulostaa kalliilta, harvinaisten Pokémon-korttien arvoa ei pidä aliarvioida.

Lisäksi Crypto Emporium listaa myös harvinaisen Pokemon PSA 10 Charizard 1999 Base Unlimitedin 50 000 dollarin hintaan. Toinen Crypto Emporiumin tarjoama superharvinainen keräilyesine on Apple iPod 5 GB 1st Generation White. Tämä on yksi ensimmäisistä markkinoille tulleista iPodeista, ja sillä käydään kauppaa yli 27 000 dollarilla. Urheilufanit arvostavat Lionel Messin 19-20 Match Worn Training Shirt FC Barcelona -paitaa, joka on listattu 7 500 dollarilla.

Verkkotunnukset

Kun tutkitaan, mitä Bitcoinilla voi ostaa, toinen harkinnan arvoinen vaihtoehto on verkkosivustojen verkkotunnukset. Aivan kuten keräilyesineitä, monet pitävät laadukkaita verkkotunnuksia harvinaisena hyödykkeenä, jolla on pitkän aikavälin kasvupotentiaalia.

Crypto Emporiumissa BitcoinDeck.com-verkkotunnus on myynnissä vajaalla 8 200 dollarilla. Tämä kiinnostaa jotakuta, joka haluaa rakentaa uuden Bitcoiniin liittyvän verkkosivuston. Toinen Crypto Emporiumissa myytävä verkkotunnus on CryptoQurrency.com. Tämä verkkotunnus on saatavilla vain 3 750 dollarilla.

Segwayt ja skootterit

Löysimme Crypto Emporiumista myös erilaisia huippuluokan liikkumisvaihtoehtoja, jotka kattavat sekä segwayt (moottoroitu kulkuväline, jossa on kaksi pyörää yhdellä akselilla ja joka tasapainottaa itsensä gyroskooppien ja kallistusantureiden avulla) että skootterit. Jälkimmäisiin kuuluu Segway Ninebot Z10 EUC 2021. Se pystyy liikkumaan 90 kilometrin säteellä ja siinä on ennennäkemättömät latausnopeudet. Toinen laadukas segway on Gotway MSX Pro EUC Electric Unicycle 1800Wh, jonka vähittäismyyntihinta on vain 2117 dollaria. Tämä segway saavuttaa yli 50 km/h huippunopeuden.

Crypto Emporium listaa myös luksusskoottereita. Siihen kuuluu MANTIS Pro Advanced All Round Electric Scooter, jonka vähittäismyyntihinta on 2336 dollaria. Sen huippunopeus on jopa 40 km/h. Toinen hieno tuote liikkumisosastolla on Backfire Zealot Belt Drive Electric Skateboard. Se maksaa vain 1 000 dollaria, ja sen huippunopeus on jopa 46 km/h.

Verkkokurssit

Toinen tapa laittaa käyttämättömät kryptovaluutat hyötykäyttöön on osallistua verkkokursseille. Crypto Emporiumissa on lukuisia vaihtoehtoja, joiden hinnat maksavat vain 50 dollaria. Tarjolla on 10-osainen kurssi nimeltä Machine Learning A-Z: Hands-On Python & R In Data Science. Siinä käsitellään keskeisiä aiheita, jotka keskittyvät tarkkojen ennusteiden ja analyysien tekemiseen, luonnollisen kielen käsittelyyn ja syväoppimiseen.

Toinen Crypto Emporiumin kurssi on Artificial Intelligence A-Z™: Learn How To Build An AI. Tämä opettaa täysin aloittelijoille tekoälyohjelmien rakentamisen perusteet. opetusohjelmien ja reaalimaailman ratkaisujen avulla.

Lelut ja vempaimet

Mietitkö, miten käyttää Bitcoinia uusimpiin leluihin ja vempaimiin? Crypto Emporium tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja. Yrittäjille alusta listaa Boston Dynamics Spot Robot on listattu 80 000 dollarilla. Sillä on kyky automatisoida paikan päällä tapahtuvaa tiedonkeruuta, kuljettaa hyötykuormia ja jopa tarkastaa vaarallisia ja syrjäisiä ympäristöjä.

Budjetilla olevat voivat harkita Monopoly Cheaters Edition -lautapeliä, jonka vähittäismyyntihinta on hieman alle 70 dollaria. Tarjolla on myös Lego Architecture Empire State Building, jonka hinta on 140 dollaria, ja Lego Art The Beatles Wall Art, jonka hinta on 166 dollaria. Toinen hieno tuote tässä kategoriassa on Harry Potter Quidditch Chess Set, jonka hinta on 555 dollaria.

Korut

Harkitsetko kullan ostamista Bitcoinilla. Toinen tuote, jota kannattaa harkita, kun tutkitaan, mitä Bitcoinilla voi ostaa, on korut. Crypto Emporiumissa on vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Jälkimmäisiin kuuluvat esimerkiksi kaulakorut, korvakorut, sormukset ja rannekorut. Tuotteita on saatavilla 175 dollarista yli 10 000 dollariin.

Yksi halutuimmista vaihtoehdoista on Georgina GIA Oval Diamond Halo Engagement Ring 18K Gold 1.55ct G/VS1. Tämä on vähittäismyyntihinnaltaan 9 250 dollaria. Ne, jotka etsivät koruja alle 1 000 dollarilla, löytävät Solitaire-kaulakorun 0,15CT timantti 9K keltakultaa 555 dollarilla.

Miesten korut Crypto Emporiumissa sisältävät ketjuja, kalvosinnappeja, riipuksia, rannekoruja ja sormuksia. Kustannustehokkain vaihtoehto on Golden Globe -riipus 110 dollarilla. Miehet voivat myös ostaa Rotating Gear -kalvosinnappeja vain 148 dollarilla. Miesten koruosaston korkealuokkaisin tuote on 5ct G/Vs Diamond G/Vs Platinum Full Band Ring. Sen hinta on hieman yli 15 200 dollaria.

Linkkejä:
Wikipedia: kryptovaluutta
Kauppalehti: kryptovaluutat
Yle: kryptovaluutta
Talouselämä: kryptovaluutat
Nordnet: kryptovaluutat