12 parasta kryptovaluuttojen louhinta- ja lohkoketjuosaketta

Tässä artikkelissa käsitellään 12 parasta kryptovaluuttojen louhinta- ja lohkoketjuosaketta (mining and blockchain), jotka on listattuna USA:n Nasdaq-pörssiin.

Nämä yritykset hyötyvät Bitcoinin kurssin nousevasta kehityksestä ja päinvastoin. Näiden yritysten pörssikurssien volatiliteetti eli heilunta on todella suurta, ei edes 15-25%:n heilunta päivänsisäisestikään suuntaan tai toiseen ole mitenkään harvinaista.

Näiden firmojen kurssikehitys siis riippuu suuresti kryptovaluutta Bitcoinin kurssin kehityksestä. Jos Bitcoinin kurssi nousee, myös näiden yritysten kurssi nousee.

Alla lueteltuna nämä kryptovaluuttojen louhinta- ja lohkoketjuosakkeet

Riot Platforms, Inc. (RIOT)
TeraWulf Inc. (WULF)
Argo Blockchain plc (ARBK)
Marathon Digital Holdings, Inc. (MARA)
CleanSpark, Inc. (CLSK)
Cipher Mining Inc. (CIFR)
Iris Energy Limited (IREN)
Bitfarms Ltd. (BITF)
HIVE Digital Technologies Ltd. (HIVE)
Bit Digital, Inc. (BTBT)
Hut 8 Mining Corp. (HUT)
Canaan Inc. (CAN)

krypto louhinta

Argo Blockchain

Argo Blockchain on yritys, joka erikoistuu pääasiassa Bitcoinin louhintaprosesseihin. He omistavat ja hallinnoivat louhintalaitoksia maailmanlaajuisesti, käyttäen edistyksellisiä tietokonejärjestelmiä lohkoketjun tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Yritys on myös sitoutunut vihreään energiaan louhintaprosessissaan ja on sitoutunut kumppanuuksiin laajentaakseen toimintaansa.

Riot Platforms

Riot Platforms on yritys, joka pyrkii olemaan paras Bitcoiniin pohjautuva infrastruktuurialusta. He keskittyvät vertikaalisesti liitettyyn strategiaan ja harjoittavat Bitcoin-louhintaa sekä digitaalisen infrastruktuurin kehittämistä. Yhtiöllä on toimintoja Teksasin keskiosassa ja Denverissä, Coloradossa.

TeraWulf

TeraWulf keskittyy kehittämään, omistamaan ja operoimaan täysin integroituja Bitcoin-kaivoslaitoksia strategisissa paikoissa Yhdysvalloissa, tuottaen houkuttelevia sijoittajatuottoja ja samalla tarjoten kestävää hyötyä yhteisöille.

Yhtiö keskittyy plug-and-play -kapasiteettiin varmistaakseen joustavan kasvun dynaamisten markkinoiden kautta. He pyrkivät olemaan vertikaalisesti integroituja ja strategiansa ensisijaisena tavoitteena on infrastruktuurin luominen ja hyödyntäminen digitaalisten omaisuuserien suhteen.

TeraWulfin johtoryhmää johtaa kokenut ja monipuolinen tiimi, jolla on yli 30 vuoden kokemus energiainfrastruktuurivarojen kehittämisestä ja toiminnasta.

He rakentavat kestäviä ja skaalautuvia laitoksia, jotka käyttävät yli 91% hiilidioksidipäästötöntä energiaa ja tarjoavat samalla vertaansa vailla olevaa energiantoimituksen taloudellisuutta.

ESG-periaatteita noudattavana ja harjoittavana yrityksenä he rakentavat toimintansa kestävän Bitcoin-kaivostoiminnan ympärille, joka vaikuttaa myönteisesti paikallisyhteisöön ja ympäristöön.

Marathon Digital Holdings

Marathon Digital Holdings on amerikkalainen teknologiafirma erikoistuu kestävän energian innovaatioihin, kuten hajautettuun energiantuotantoon, energiatehokkuuteen ja älykkäisiin energiaratkaisuihin. He tarjoavat kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja, jotka yhdistävät useita teknologiapalveluita.

CleanSpark

CleanSpark on amerikkalainen teknologiayritys, joka erikoistuu pysyviin energian toimenpiteisiin. He tarjoavat kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja, jotka sisältävät monia teknologiaratkaisuja.

Yrityksen fokusalueita ovat hajautettu energia, mikroristikytkentä ja energiatehokkuus. CleanSpark edistää hajautetun energian käyttöä, mikä viittaa energiaratkaisuihin, jotka eivät ole riippuvaisia isoista voimaloista. He myös erikoistuvat mikroristikytkentään, joka tarjoaa itsenäisiä energiaratkaisuja suuremmasta sähköverkosta. Lisäksi CleanSpark tarjoaa ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi, mukaan lukien älykkäät ohjausjärjestelmät ja teknologiat, jotka optimoivat energiankulutusta.

Yhtiö on myös tunnettu bitcoinin louhinnastaan. He omistavat Bitmainin louhintalaitteita ja integroivat kestävän energian käytön osaksi kryptovaluutan louhintatoimintaansa, vastaten samalla kasvavaan kysyntään tällä alueella.

Cipher Mining

Cipher Mining Inc. on toimija kryptovaluuttamarkkinoilla, joka erikoistuu bitcoinin louhintaan sekä siihen liittyviin toimintoihin. Yritys on aktiivisesti mukana kryptovaluuttojen lohkoketjun ylläpitämisessä ja Bitcoinien luomisessa louhimalla lohkoja.

Yritys on kesittynyt pääasiassa Bitcoinin louhintaan ja pyrkii olemaan integroitu toimija kryptovaluuttateollisuudessa. He myös korostavat sitoutumistaan ekologiseen louhintatoimintaan ja saattavat osallistua yrityskauppoihin laajentaakseen toimintaansa. Lisäksi Cipher Mining houkuttelee sijoittajia kasvattaakseen pääomaa.

Iris Energy

Iris Energy Limited on perustettu vuonna 2011, lähtökohtanaan vakaumus siitä, että puhtaan kryptokaivos- ja louhintatoiminnan tulisi olla saavutettavissa ja edullista. Toisinajattelijana perinteisillä hashrate-, kaivos- ja energiasektoreilla, se oli ensimmäinen yritys Puolassa tarjoamassa kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä kaivosratkaisua lohkoketjuteknologiaan.

Sijaitessaan Warszawassa, Puolassa, Iris Energy Limited on osa innovatiivisten yritysten joukkoa, jotka ovat edelläkävijöitä teknologisessa vallankumouksessa kryptovaluutan louhinnassa.

Bitfarms

Bitfarms on kotoisin Kanadasta ja keskittyy pääasiassa kryptovaluutta-alalle, erityisesti bitcoinin louhintaan. Louhinta tarkoittaa sitä, että monimutkaisia matemaattisia tehtäviä ratkaistaan tietokoneiden avulla, mikä varmistaa bitcoinin lohkoketjun toiminnan ja turvallisuuden.

Bitcoinin louhinta lyhyesti

Bitcoinin louhinta on prosessi, jossa tietokoneet kilpailevat keskenään monimutkaisten matemaattisten ongelmien ratkaisemisesta Bitcoin-verkon lohkoketjussa. Näiden ongelmien ratkaiseminen auttaa varmistamaan Bitcoin-transaktioiden turvallisuuden ja lohkoketjun eheyden. Louhijat, jotka onnistuvat ratkaisemaan nämä ongelmat, saavat palkinnoksi uusia Bitcoineja ja transaktiomaksuja. Louhinta vaatii erittäin tehokkaita tietokoneita ja suurta laskentatehoa.

Linkkejä:
Wikipedia: kryptovaluutta
Kauppalehti: kryptovaluutat
Yle: kryptovaluutta
Talouselämä: kryptovaluutat
Nordnet: kryptovaluutat